About Me

My photo
"Makin bertambah ilmuku, Makin terasa kebodohanku" Imam Asy Syafie Rahimahullah

RSS Subscription

Subscribe via RSS reader:
Subscribe via Email Address:
 

Selamat Hari Ahad untuk Ayah

Posted By Fakhri Bey On 11:32 AM

Semalam, saya berada di rumah bersama keluarga saya. Malang sekali, kerana bersikap egoistik, saya tidak menyerahkan hadiah & ucapan hari bapa kepada Ayah yang saya sayangi. Happy Birthday Daddy. You're my no. 1 hero.



Lepas tengok movie John Q di TV2 2 hari lepas, saya hampir menangis melihat kecekalan & keberanian John Q berjuang demi keluarganya. Sampaikan saya terfikir sejenak, "Kalaulah nak jadi seorang ayah ni kena hebat macam John Q, layak ke diri aku ni?".



President Barrack Hussein 'Osama' dalam ucapan sempena hari bapa sedunia, "Everyone can become a Dad, the Question is whether he can fulfill his duty as a Father to his Children or not?".
Saya kagum melihat keluarga the Obamas. Mereka sangat supportive dalam perkara- perkara yang baik.



Kadang- kadang rasa macam tak mahu kahwin pun ada sebab memikirkan amanah mendidik anak- anak. Macam manapun, who knows what's going to happen tomorrow?

Dibawah ini saya selitkan lagu Michael Buble kegemaran saya, Home. Saya dedicate lagu ini buat ayah saya khasnya dan umumnya untuk semua bapa- bapa mithali sedunia..

Another summer day
Has come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh, I miss you, you know

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine daddy(sebenarnya baby), how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aeroplane
Another sunny place
I’m lucky, I know
But I wanna go home
Mmmm, I’ve got to go home

Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
'Cause this was not your dream
But you always believed in me

Another winter day has come
And gone away
In even Paris and Rome
And I wanna go home
Let me go home

And I’m surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Oh, let me go home
Oh, I miss you, you know

Let me go home
I’ve had my run
Daddy, I’m done
I gotta go home
Let me go home
It will all be all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home


Akhir kalam, di kesempatan ini, saya ingin memohon ribuan kemaafan dari Ayahanda saya, Ir. Haji Zainal Abidin Awang Tera. Terima kasih di atas support ayah selama ini walaupun banyak benda yang ayah tak mampu nak beri. Without you, just can't imagine what would my world be..



Rindukan abahnya
Ibnu Zainal Abidin Bani Awang Tera
Nilai Bumi Tuhan

Post a Comment