About Me

My photo
"Makin bertambah ilmuku, Makin terasa kebodohanku" Imam Asy Syafie Rahimahullah

RSS Subscription

Subscribe via RSS reader:
Subscribe via Email Address:
 

Anti-Semitic

Posted By Fakhri Bey On 9:23 PM
Apakah tahap pemahaman anda tentang Semitic dan Anti-Semitic?

'Lihat gambar diatas betul2 untuk memahami intipatinya'

Gambar diatas adalah satu klue untuk memahami isu ini.
Jika anda sudah berjaya mendapat hint, cubalah menghadam poem karangan Shakespeare


'Merchant Of Venice'

Saya juga cadangkan anda semua layan movie

'Hitler:Rise of Evil'

Kalau anda peka, anda akan nampak, the reason why Hitler hates Jews.
Tapi ini semua teori, rajin2 baca, insya-Allah akan jumpa the absolute truth.
Lastly, satu video.
video

'Layan'
Bit taufiq Insya-Allah!
p/s-Tq to Asyraf Zaffrullah for all the info. Jazakallah kheir.
Adam
September 13, 2009 at 1:53 PM

ketika barat seritng melaungkan kebebasan bersuara, mereka dilarang mengutuk Jew...klu tak dicop sbg anti-semitic.

Bila sebut anti-semitic,ianya dituju kpd Jew sahaja...sedangkan semitic people adalah keturunan nabi Ibrahim, iaitu org Arab dan Yahudi.

*kelakar la video tu~

Fakhri Bey
September 23, 2009 at 1:09 PM

haha.. Betul2, ramai yang tengok video tu, semuanya kata lawak(budak2 Pro-PR je la..)

Yes. itulah cara paling mudah Zionist nak lepaskan diri dari apa2 kecaman & kerja2 jahat yang diorang buat.

owh really. xtau pulak arabs pun Semitic.

Post a Comment